Rinus van Weert overleden

Doorgezonden door Wilma Berkhout

KBO-St. Lucia

IN MEMORIAM

Maandagmorgen 24 februari jl. bereikte ons het droevige bericht dat Rinus van Weert, onze penningmeester, zondagavond 23 februari is overleden.
Diegenen die Rinus gekend hebben, zullen de verslagenheid en het verdriet begrijpen dat wij voelen bij dit verlies. Rinus die allereerst voor zijn gezin maar zeker ook voor onze KBO-Seniorenvereniging en de senioren in zijn algemeenheid zoveel betekend heeft.

Rinus stond nog midden in het leven, zette zich onder andere in voor KBO-St. Lucia en de Stichting Verenigde Bonden Overleg Helmond (VBOH) en voor de senioren in zijn algemeenheid. Hij was politiek actief voor de 50PLUS partij, zowel op gemeentelijk als provinciaal niveau en was lid van Provinciale Staten van de provincie Noord Brabant. Als het nodig was, stond hij voor iedereen klaar. Je deed nooit tevergeefs een beroep op Rinus.

Wij zullen Rinus heel erg gaan missen, maar veel meer nog zullen Charlotte en haar kinderen, partners en kleinkinderen een fantastische echtgenoot, een geweldige (schoon)vader en een hele lieve opa gaan missen. We hopen en bidden dat zij troost zullen vinden in de gedachte dat hem een zwaarder ziekbed is bespaard gebleven.

Bestuur KBO-St. Lucia

Rinus was ook de stille kracht achter de website van Verontruste Ouderen.  Wij zijn hem dankbaar voor het vele werk dat hij in een reeks van jaren heeft gedaan. Wij zullen proberen de draad weer te pakken en artikelen weer als voorheen regelmatig op onze site te laten verschijnen.

Bestuur Verontruste Ouderen