Over de mensen achter Verontruste Ouderen

De kern van Verontruste Ouderen wordt gevormd door een kleine groep ouderen die zich zoals heel veel ouderen ongerust maken over de huidige ontwikkelingen rond ouderen. Op de volgende pagina leest u meer over de doelstelling van VO.

VO wil geen anonieme organisatie zijn. Daarom stellen de mensen die de kern van VO vormen, zich hieronder voor:

Holke Flapper
gezicht
rol: Mede-oprichter en primus inter pares VO
bouwjaar: 1944
interesse: Pensioenen, huisvesting
aangesloten bij: Pensioenfonds ABNAmro Bank
social media:  ,  , 
achtergrond: Tot 1985 werkzaam bij de Amro bank, vestiging Amsterdam, afdelingsdirecteur van Business Promotions. Daarna advies, consultancy en bemiddelaar onroerend goed in Tsjechië en Slowakije. Nu adviseur van bureau Archisign in Helmond. Lid van KBO-Brabant en Burgercommissielid van het CDA in Helmond en oprichter van Senioren Brandevoort.
Rinus van Weert
gezicht
rol: ICT ondersteuning VO
bouwjaar: 1948
interesse: Financiën, pensioenen, beleggen, wetgeving.
aangesloten bij: Pensioenfonds ABP
social media:  , 
achtergrond: Studeerde elektrotechniek aan de TU-Eindhoven. Was werkzaam in het universitair technisch onderwijs als UD/UHD Elektrotechniek TU-Eindhoven. ICT-coördinator TU-Eindhoven. Voorzitter Universiteitsraad TU-Eindhoven. Visiting Researcher IBM Zürich. Lid 50PLUS, lid KBO-Brabant, lid Senioren Brandevoort, voorzitter ComputerClub Brandevoort. Voorzitter VvE Biezenlaan-West te Helmond.
Wilma Berkhout
gezicht
rol: Ondersteuning fiscale zaken en pensioenen
bouwjaar: 1956
interesse: fiscale zaken, pensioenen
aangesloten bij: Pensioenfonds ABP
social media:  , 
achtergrond: Belastinginspecteur bij de Belastingdienst, met veel managementfuncies. Van Mkb tot de Divisie Grote Ondernemingen, en in Zuid-Oost-Brabant vakbaas inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Na 2010 trainer bij Human Quality Management (gevestigd in Gent) o.a. leiderschapstrainingen. Was voorzitter ANBO afdeling Helmond, nu bestuurder van PVGE, afdeling Helmond. Daarnaast fiscalist voor alle ouderenbonden in VBOB verband.

Voor het overige probeert VO te bevorderen dat er overal in het land groepen van actieve ouderen gevormd worden, waarmee VO graag in overleg treedt en contact houdt. Op dit moment werkt VO al op op landelijk niveau samen met de actiegroepen Ouderen in opstand en Herstel van onrecht.